voorwie

Maak kennis met het team van geestelijk verzorgers

Het team van ZinPlus in Zuid-Gelderland bestaat uit geestelijk verzorgers die speciaal zijn opgeleid voor vragen rondom zingeving, kwaliteit van leven, levensbeschouwing en sterven. Zij helpen u uw gedachten te verhelderen en u te begeleiden bij verdriet of rouw. Elke geestelijk verzorger heeft een eigen aandachtsgebied, werkervaring en specialisatie. Iedereen, met welke geloofsovertuiging of visie dan ook, kan bij ZinPlus terecht voor een persoonlijk gesprek. De geestelijk verzorgers hebben een open kijk op het leven en op het geloof. Op basis van uw levensvraag, bekijken wij welke geestelijk verzorger het beste bij uw situatie past. 

Onze geestelijk verzorgers van ZinPlus hebben geheimhoudingsplicht. Wat u met hen bespreekt, is vertrouwelijk. Zij voldoen hiermee aan de eisen van het landelijke Kwaliteitsregister Geestelijke Verzorgers. 

Een geestelijk verzorger kan u helpen bij:

Over ZinPlus

Voor vragen over het leven

ZinPlus is een netwerkorganisatie in de regio Nijmegen, Zuid-Gelderland. Onze organisatie faciliteert geestelijk verzorgers die mensen kunnen begeleiden bij het beantwoorden van vragen over het leven, over de dood, over ziekte en religie. 

Scholing en deskundigheidsbevordering

ZinPlus biedt scholing en deskundigheidsbevordering voor professionals en vrijwilligers werkzaam in de nulde en eerste lijn. Wij leren hen om alert te zijn op mogelijke zingevingsvragen en cliënten hierbij te begeleiden. 

Over de organisatie

ZinPlus is een samenwerkingsverband tussen de Geestelijke Verzorging binnen Palliatieve Zorg Thuis (GVPZ), het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COiL), Netwerk100 en Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland (NPZZG). Samen hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het bieden van deskundige begeleiding bij levensvragen in de regio Nijmegen. Wij zijn werkzaam in de volgende gemeenten: West Maas en Waal, Druten, Wijchen, Beuningen, Nijmegen, Heumen, Berg en Dal en Mook/Middelaar. Bekijk ook ons werkgebied.

ZinPlus werkt verder ook samen met: