002-contact

Contact met ZinPlus

Bel ons

Telefoonnummer: 06 37 37 45 54

Wanneer u belt met dit nummer krijgt u een van de geestelijk verzorgers van ZinPlus aan de telefoon. Zij bekijken samen met u hoe zij u het beste kunnen helpen. Wordt er niet opgenomen? Dan schakelt de telefoon over naar voicemail. Spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in. We bellen u dan binnen 24 uur terug!

Mail ons

U kunt ZinPlus ook mailen voor meer informatie. Stuur uw e-mail naar info@zinplus.nl of vul het contactformulier op deze pagina in. Vermeld in uw bericht duidelijk hoe wij u het beste kunnen bereiken. 

Contact voor zorgverleners

Wilt u als professional of organisatie weten wat ZinPlus voor u kan betekenen als het gaat om scholingen, trainingen en begeleiding op de werkvloer? Neem dan contact op met de coördinator via 06 42 16 64 57 of via info@zinplus.nl

Contactformulier

Voor mensen met levensvragen:

Wilt u graag een geestelijk verzorger spreken of meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons bellen, mailen of onderstaand contactformulier invullen. Een familielied, een zorgverlener, mantelzorger of vrijwilliger kan ook namens u contact met ons opnemen om een gesprek met een geestelijk verzorger van ZinPlus aan te vragen.